duminică, 4 decembrie 2011

Care e lectia?

Nu stiu ce trebuie sa invat din asta. De ce oare unui om senin, ne-crizat, nepanicos, i sa da cu ciocanul in cap spunandu-i-se ca doar 1% dintre copiii normali se nasc cu insuficienta tricuspidiana? Statistic, am sanse 1/26 ca bb sa se nasca cu Down. Nu inteleg ce vrea Dumnezeu sa invat din asta. Dupa ce mi l-a dat sa mi-l ia? De ce? Ca sa invat sa-L pretuiesc mai mult? Ca sa ma rog mai mult? Dar oare daca ma rog doar in momentele de disperare nu-i fatarnicie? E corect asa?... nu... Ma invart pe toate partile. Copilul asta e unul foarte dorit, foarte asteptat si foarte iubit inca din prima secunda. Pe undeva sper sa fie sanatos psihic, fizic, astept sa ne echilibram, sa treaca perioada asta de asteptare pana la amniocenteza.
Mare minune sa se nasca un copil sanatos!

2 comentarii:

  1. Te imbratisez cu drag si va tin pumnii din toata inima. Va doresc sa fie totul bine si sa aveti parte de seninul pe care-l meritati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un exemplu pozitiv ar fi Piscoto de pe p.com, cu risc mare de SD si triplu test repetat de 2 ori, ambele teste avand acelasi rezultat. Copilul e sanatos...
    Nu uita ca acel test e doar o analiza a riscurilor; fii optimista pana la amniocenteza!
    Tin si eu pumnii si ma gandesc la voi! :x

    RăspundețiȘtergere